OVER ONS

DE SMAKEN EN AROMA’S VAN SAVEURS

In de wijk Sint Pieter is het in 2001 allemaal begonnen in een klein, oud winkeltje op de hoek van de straat. Een paar jaar later is de zaak voortgezet in de gewelvenkelders van Mosae Forum. Een prachtige, stijlvolle traiteurwinkel met de heerlijkste verse maaltijden, ambachtelijke vleeswaren, fingerfood, kazen, soepen, dagverse salades, wijnen en natuurlijk het alom bekende gehaktbrood.

Als je geen zin of tijd hebt om te koken dan is de maaltijd van de dag, “Meal’z” de uitkomst. Meal’z is een concept van een dagelijks wisselende maaltijd voor de vaste lage prijs van €8,50 p.p.
Eerlijk, smaakvol en lekker!

Kwaliteit, liefde en verbeelding zijn de ingrediënten van de keuken van Saveurs. Een breed scala van heerlijkheden om mee naar huis te nemen zijn het resultaat.

DE SPECIALITEIT VAN HET HUIS

Het gehaktbrood is inmiddels landelijk bekend, onze klanten maken er graag een ommetje voor. Het wordt gemaakt van maar liefst 750 gram (h)eerlijk gehakt, Limousin rundvlees en Duroc varkensvlees. Met de hand gedraaid en omwikkeld met een krokant jasje van ambachtelijk brood paneer van de Bisschopsmolen. Eerlijk, ambachtelijk en duurzaam, dat proef je!

In de open gewelvenkeuken worden alle gerechten vers bereid, dat ruik je al als je de winkel binnen stapt. ”Het bereiden in eigen huis geeft toch net dat extra stukje dynamiek en beleving in de zaak en zo staan we nog dichter bij de klant”

HET “SAVEURSGEVOEL”

Alles van Traiteur Saveurs is ambachtelijk en wordt met aandacht en liefde gemaakt, “ik wil dat klanten met een goed Saveursgevoel de zaak verlaten”, aldus Angelique, eigenaresse van de winkel.

FOOD TRUCK EN CATERING

Er is meer dan alleen de winkel bij Saveurs, de Ford oldtimer uit 1978 is eigenhandig omgebouwd tot foodtruck. M’EAT MY BALLS genaamd. Hiermee staan we op streekmarkten en foodtruckfestivals met ons alom bekende, beroemde gehaktbrood waar we dan allerlei gerechten mee maken. Maar zeker ook voor feestjes bij u thuis of op bedrijven, met natuurlijk een breed aanbod van amuse tot dessert. Bekijk ons menu.
Voor elk feestje, groot of klein verzinnen we een passend menu, met of zonder foodtruck, vraag mogelijkheden.

 

 

Kortom, kant en klaar, vers, gezond en smaakvol

Bij het afdalen van de trappen in Mosae Forum, loopt u direct tegen onze shop aan. Hier begeeft u zich in een omgeving van smaakvolle en kleurrijke presentatie van gerechten en culinaire heerlijkheden voor elk eetmoment van de dag.

Onze medewerkers zorgen voor een hartelijk welkom en in de gewelven keuken kunt u de koks bezig zien met de bereidingen. Tot snel bij Saveurs!

Groet, Team Saveurs!

Angelique, Michaël, Roel, Ronald, Silvie, Wieteke, Renée.