TRAITEUR-WINKEL

Bij het afdalen van de trappen in Mosae Forum, loopt je direct tegen onze winkel aan. Hier begeeft u zich in een omgeving van smaakvolle en kleurrijke presentatie van gerechten en culinaire heerlijkheden voor elk eetmoment van de dag.

Omdat we met seizoensproducten werken en wekelijks een ander aanbod hebben, treft u voortdurend een wisselend assortiment aan.

Onze medewerkers zorgen voor een hartelijk welkom en helpen u graag met het maken van uw keuze. In de gewelven keuken kunt u de koks bezig zien met de bereidingen.

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT

AMUSES

-Mousse van galiameloen met krokante parmaham;
-Skewer van scampi met zoet-pikante mango salsa;
-Aardappeltruffelsalade en twister van huisgerookte rundercarpaccio en Parmezaan;
-Skewer van bacon cheese meatball;
-Wrapje met tonijnmayo, hoevekipfilet, romanesco;
-Spies van krokante mini gahaktbroodjes met ‘hatseflats’;
-Bokkenpootje van zalm, spek en tomatenantiboise;
-Doperwtjes crème met coquille van de grill en gebakken coppa;


HARTIGE HAPJES

-Ons gehaktbrood, lekker in plakken op je brood, in de grillpan of in stukjes bij de  borrel of in de mini variant;
-Diverse quiches; zalm, ricotta-spinazie, garnalen, asperges, walnoot-kaas ;
-Frittata, aardappeltaartje met elke keer wat anders;
-Scampi aioli;
-Hartige bladerdeeghapjes;
-Twisters van serranoham;
-Gevulde aubergine met mozzarella, tomaat en courgette;
-Huisgemaakte mini frikadellen;
-Mini gehaktballetjes van kip en gehaktballetjes op oosterse wijze;
-Kalfsworstjes van de grill;
-Pizza met truffel en parmaham;


SALADES

-Mopertingen appeltjessalade met rozijnen en walnootjes;
-Witte kool salade met de lekkerste appeltjesdressing;
-Lenteslade met bietjes, worteltjes en granaatappeldressing;
-Huisgemaakte ‘kauw sjotel’ met soepvlees zoals moeders Guttecoven dat kon;
-Italiaanse salade met mangocrema;
-Parel couscous met feta en fijne groentjes;
-Pastasalade met tonijn;
-Aardappelsalade met dilledressing, komkommer en zure uitjes;
-Courgettesalade met nectarine, komkommer en cranberry’s.


MAALTIJDEN

Naast onze weekspecials en Meal’z hebben we altijd;
-Zuurvlees op Maastrichtse wijze;
-Meatballs in een verse pomodorisaus;
-Thaise bami met wokgroenten en gemarineerde kipfilet;
-Lasagne met bolognese, ham, bechamelsaus;
-Pasta met bos paddenstoelen en een saus van zwarte truffel;
-Canneloni gevuld met kalfsgehakt, groenten en een romige kaassaus;
-Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met steeds een andere garnituur;
-Chili Saveurs Style, met veel gehakt en kidneyboontjes;
-Rösti Milano;
-Kipfilet met bearnaisesaus of een andere creatie;
-Truffelgehaktballetjes in truffelsaus;
-Kleurrijke groenten van het seizoen
-Trio van oven gebakken aardappeltjes, roseval, krieltjes, zoete aardappel en ui;


SOEPEN

– Aspergessoep;
– Bretonse vissoep;
– Bisque d’homard;
– Bospaddenstoelensoep;
– Franse kervelsoep;
– Pikante Thaise currysoep met scampi;
– Gepofte paprikasoep;
– Aardappelsoep met knoflook;
– Mosterdsoep;
– Zoete uiensoep;
– Preisoep met forel.


DESSERTS EN ZOET

– Dessertglaasjes gevuld met pannacotta, tiramisu, mousse, elke week anders!;
– Grote schaal schepdessert voor de hele familie of gewoon een lekker stukje voor je     zelf;
– Millionairs shortcake;
– Dubble chocolate pie;
– Carrot cake;
– Lovely brownie;
– De echte italiaanse nougat;
– Italiaanse ambachtelijke koekjes;
– Caramel’z, smeerbare ambachtelijke caramel in diverse smaken.


TAPAS;
– Huisgemaakte olijven;
Akropolis, limoux, cinque terre. Gemaakt van krokante Griekse Jumbo olijven.
– Tapenades en huisgemaakte dips;
Pesto, tomaat, ansjovis, agrumes, zoete oranje paprika, rode paprika, tzatziki, en       meer!
– Zongedroogde tomaatjes.


CHARCUTERIE;
– Jambon Saveurs, huisgemaakte ambachtelijk ham, gekookt en licht gerookt. Ook         verrukkelijk bij asperges.
– Limousin runderrookvlees, smelt op je tong! Super als carpaccio te gebruiken.
– Kalfspastei volgens ouderwets recept, natuurlijk met zijn zure jus.
– Limburgse coppa uit eigen productie;
– Leverworst, stumpkes en boerenleverworstjes;
– Paté, huisgemaakt, alleen in het seizoen verkrijgbaar.
– Diverse buitenlandse hammen en salami’s;
– Kleine salami’s, van liverano tot wildzijn.


KROKETTEN
  ….natuurlijk ook handgedraaid!
– Noordzee garnaal kroketjes;
– Limousin rundvlees kroketjes;
– Grottenkaas kroketjes;
– Kalfsvlees kroketjes;
– Tête de veaux kroketjes;
– Voul au vent kroketjes;
– Runvlees bitterballen.


DELICATESSEN

Saveurs dressings
– De beroemde Mopertingen appeltjesdressing;
– Mosterd-dille dressing;
– Truffeldressing
– Frambozendressing
– En binnenkort: Say cheese, parmezaan dressing met cashews en
  Maniac mango met pepertjes.

Saveurs mosterd
– Gehaktbroodjes mosterd, natuurlijk de beste bij ons gehaktbrood;
– Maastrichtse mosterd met een vleugje balsamico.

Saveurs mayo’s
– Truffelmayonaise;
– Hatseflats mayonaise, kruidig met een zuurtje, laat je verrassen;
– Bearnaise mayonaise;
– Geroosterde paprika mayonaise.

Unieke azijnen, vers getapt;
– Crema mango
– Crema tomaat
– Crema paprika,
– Crema limoen
– Druiven-vanille
– Citroen-lavendel
– Champagne;
– Vlierbes;
– Sherry-amandel-mandarijn;
– Balsamico dadels-vijgen.

Diversen
– Oijfolie;
– Truffelchips;
– Overheerlijke notenmixen;
en meer…

Kaas
Wijnen van Sauter
Brood en belegde broodjes