Mondvermakertjes met een mooie presentatie. Ideaal voor uw borrel of als voorafje. Mooie smaakcombinaties waar uw gasten zeker enthousiast over zullen zijn. Gepresenteerd in kleine trendy glaasjes of porseleinen kommetjes.

Wat is nu typisch SAVEURS? Hieronder vindt u een selectie van producten die u bij het shoppen in onze winkel niet mag missen.


Intussen de lekkerste bal uit Maastricht mogen we zeggen. Het Saveurs gehaktbrood. Gemaakt van 750 g. gehakt, gekruid en krokant gepaneerd met ons ambachtelijk broodkruim. Lekker in stukjes, snij hem op je boterham, of maak hem warm. Men komt van uit het hele land en zelfs van over de grens voor deze smaakvolle bal. Kortom als je in Maastricht bent neem je hem gewoon mee, ook u mag hem komen proeven...!

Krokant, smakelijk, ambachtelijk en met de hand gedraaid! Waar vind je dat nog? In onze vitrine! Te verkrijgen in diverse smaken.


Vers in ons bassin vindt u de Canadese kreeft. We maken ze graag voor u keukenklaar! Het enige wat u nog moet doen is genieten van deze delicatesse!


Uiteraard uit onze eigen keuken, maken wij diverse paté's. Niet de gewoonste.. van truffel-crème tot eend met grand marnier. Lekker op uw toast of brood, maar zeker ook als voorgerecht met een van onze chutney's die u erbij krijgt!

Iedere dag heeft u de mogelijkheid een eerlijke, lekkere en verse maaltijd te kopen voor slechts €7,50 per persoon. Iedere dag een andere meal van de dag! kijk voor meer informatie op www.mealz.nl.