Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 (0)43 3 900 910 of info@saveurs.nl.Voor feestjes bij u thuis of op locatie, met of zonder onze stoere foodtruck, mail of bel ons gerust voor de mogelijkheden.
Voor de organisatie van een geheel verzorgde catering op locatie met dranken e.d. hebben wij een vaste partner, The Hospitality Group. Zij hebben dezelfde passie, zorg en aandacht op het gebied van hospitality als Saveurs voor haar producten heeft, waardoor de samenwerking perfect is. Saveurs verzorgd dan de bereiding van de gerechten en The Hospitality Group zorgt voor alles dat u verder nog nodig heeft; van offerte tot personele bezetting tot drankvoorziening, van meubilair tot entertainment.

Culinaire kwaliteit voor elk moment van de dag
Iets te vieren? Voor intieme feestjes vind u hier ons assortiment.
Makkelijk mee te nemen uit onze winkel en in een handomdraai op tafel. Levering is in overleg ook mogelijk.
Neem eens een kijkje in onze traiteurshop om een live indruk te krijgen, u zult ervaren dat onze kwaliteit en presentatie er niet om liegt!


Culinaire compacte gerechtjes voor uw ontvangst of borrel. Of als voorafje bij uw buffet of etentje. Onze hapjes worden gepresenteerd op strakke schalen, afgewerkt in schaaltjes, trendy glaasjes. Compleet met alle toebehoren!